Informatii Livrari

Puteti face mari economii prin achizitionarea de produse in cantitati mai mari. Site-ul nostru online este proiectat pentru comenzi la produsele standard, dar daca doriti sa comandati ambalaje speciale, nu ezitati sa ne contactati la telefon: 0214 900 555, mobil: 0730.930.440, e-mail: vanzari@airflex.ro sau  sa completati formularul de contact.

Avem o echipa dedicata de specialisti care va vor da solutii pentru toate cerintele dumneavoastra.

Retineti! Suntem producatori, va asiguram un pret corect!

Produsele noastre sunt disponibile oriunde in tara urmand ca in functie de cantitate sa alegem impreuna cea mai eficienta si rapida modalitate de livrare.

Toate produsele sunt in stoc, exceptie  cazul in care se specifica altfel.

Comenzile acceptate de Air Flex si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele: numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail a consumatorului.

Air Flex trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 10 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Air Flex, in cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 10 zile.

Air Flex nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealabila si neachitate din partea consumatorului.

  • Air Flex
  • Isol Air Thermo
  • Isol Air Bubble
  • Isol Air
  • Isol Air Plus
Toate drepturile rezervate. Air Flex | Fabrica de folie cu bule si folie din polietilena expandata. © 2021