Termeni si Conditii

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii AIR FLEX S.R.L., produse si distribuite in Romania.

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea AIR FLEX S.R.L.

 

AIR FLEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi.

 

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.airflex.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la AIR FLEX S.R.L.

Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie sa contactati responsabilul site-ului www.airflex.ro.

AIR FLEX S.R.L. nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.airflex.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman.

Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

 

Actualizarea conditiilor generale

AIR FLEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/ aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

  • Isol Air Thermo
  • Isol Air
  • Air Flex
  • Isol Air Bubble
  • Isol Air Plus
Toate drepturile rezervate. Air Flex | Fabrica de folie cu bule si folie din polietilena expandata. © 2021